transporter i Kalmar län | Anläggningstransporter | avfallstransporter | 

Vi kan erbjuda allt inom anläggningstransporter & avfallstransporter

Vi arbetar med att transportera gods till till infrastrukturprojekt eller husbyggen. Bland våra kunder finner du byggbolag, kommuner och privatkunder. Dessutom transporterar vi även asfalt och farligt avfall. Freight Consulting Sweden AB har alla nödvändiga tillstånd för transporter av farligt avfall och tillgång till olika typer av lastfordon till förfogande. Med vår omfattande erfarenhet, kompetens och innovativa lösningar skräddarsyr vi lösningen för ditt transportuppdrag. Vi har ett genomgående miljötänk i vårt arbete där vi strävar efter minimal miljöpåverkan. Inget är omöjligt för oss då vår personal består av kompetenta och erfarna medarbetare. Nedan kan du läsa mer om vilka tjänster vi erbjuder dig.

Våra transporttjänster

Anläggningstransporter

Vår fordonspark är anpassad för olika typer av anläggningstransporter där vi hanterar totallösningar men även enskilda uppdrag. Vi finns till ditt förfogande för att transportera material till olika slags byggen såsom grus, asfalt, makadam och annat. 

Avfallstransporter

Vi finns med under hela resan och transporterar bort allt byggavfall som har bildats under byggprocessen. Du slipper oroa dig för att ta hand om avfallet och kan vara säker på att allting hamnar i lämplig plats.

Transport av schaktmassor

Schaktmassor är ett restmaterial som uppstår ur en schakt vid exempelvis vägbyggnationer eller husbyggnationer. helt enkelt det som en gång lagts dit innan det grävts upp. Vi tar hand om schaktmassor enligt rådande regelverk.