Leverans av grus & jord | Freight Consulting

Din leverantör av grus och jord

Vi är försäljare och leverantör av grus och jord. Vårt sortiment är brett och består av allt från jord och grus till sand och makadam. Vi levererar överallt inom Kalmar län men även i andra delar av södra Sverige. Överlåt det till oss att planera och samordna transporterna av materialen.


en leverantör av grus och jord som kommer i tid

Som din tillförlitliga partner för allt som har att göra med jord- och grusmaterial, tar vi stolthet i vår service och produktkvalitet. Vi förstår att varje projekt är unikt och kräver en särskild strategi. Det är därför vi erbjuder skräddarsydda lösningar för att passa just dina behov. På Freight Consulting strävar vi efter att alltid erbjuda de mest konkurrenskraftiga priserna på grusleverans utan att kompromissa med kvaliteten. Vi står redo att hjälpa till med ditt nästa bygg- eller anläggningsprojekt, stort som litet.

Vi på Freight Consulting värnar om miljön och därför strävar vi alltid efter att minimera vårt ekologiska fotavtryck. Allt vårt material kommer från ansvarsfulla källor och vi ser till att optimera alla våra transportrutter för att minska koldioxidutsläppen.


Kontakta oss för grusleverans

Kontakta oss idag för att diskutera ditt projekt och hur vi kan hjälpa till. Vi ser fram emot att arbeta med dig!

Våra material

Jord

I vårt sortiment finner du olika sorters jord som passar olika typer av plantering och användningsområden. De flesta jordar är blandningar av olika typer av torv och tillsatser som bidrar med olika egenskaper.

Grus

Vi har ett omfattande sortiment av olika sorters grus. Oavsett om det är naturgrus till trädgårdsgångar och garageuppfarter eller kullerstenar till gångar och parkeringsytor kan du känna dig säker på att vi har naturgrustäkter som passar dina behov.